Allios Deite
Specialist in kwaliteitsmanagement
en vergunningenmanagement

Allios Deite adviseert en begeleidt technische bedrijven bij het ontwikkelen en verbeteren van de organisatie. Wij helpen je bij het optimaal benutten van de kwaliteiten van je medewerkers en het helder inrichten van je processen.

Daarnaast adviseren en ondersteunen we bij vergunningsaanvragen én bieden we de opleiding Vergunningenmanagement. Altijd op maat.

Onze werkwijze is praktisch, doelgericht én persoonlijk. Voor het verbeteren van de kwaliteit van je organisatie gaan we aan de slag met je processen en faalkosten. Daarbij nemen we leidinggevenden en medewerkers mee in de veranderingen en begeleiden we ze bij de onvermijdbare cultuuromslag.

Als vergunningenspecialist bij bouwprojecten nemen we je graag het gehele vergunningenproces uit handen. Zo kun jij je zorgeloos richten op je project en weet je zeker dat je je vergunningen binnen een acceptabele tijd rond krijgt.

Het team

Ada Goverde

Ada is oprichter van Allios Deite (2016). Als ervaren kwaliteitsspecialist implementeert zij (internationale) kwaliteitsnormen bij technische bedrijven, met een scherpe focus op cultuurverandering. Bij vergunningsaanvragen begeleidt Ada het proces van A tot Z.

Zij houdt de processen praktisch en werkbaar en de mensen betrokken. Ontwikkeling vormt de rode draad in alles wat Ada doet. Naast het leiden van Allios Deite houdt Ada zich graag bezig met fotograferen. Haar foto’s ontwikkelt zij tot ware kunstwerken, die zij tentoonstelt en verkoopt op www.galleryeikona.nl.

Ada@AlliosDeite.nl  |  06-516 338 21

Ada Goverde - Allios Deite

Leendert de Bruin

Leendert is strategisch adviseur op het gebied van milieuvergunningen voor complexe industriële projecten. Daarnaast verzorgt hij onze opleiding Vergunningenmanagement. Voor Leendert is elk vergunningstraject weer een mooie nieuwe puzzel die hij graag oplost.

Hierbij kijkt hij altijd naar wat wél mogelijk is in plaats van niet. Zo helpt Leendert bedrijven bij het verwezenlijken van de meest innovatieve ideeën.

In het weekend is Leendert regelmatig te vinden op de voetbalvereniging, waar hij actief is als voorzitter en scheidsrechter.

Leendert@AlliosDeite.nl  |  ‭06-523 389 37‬

Leendert de Bruin - Allios Deite

Cindy Scheffers

Als jurist omgevingsrecht is Cindy betrokken bij vergunningsaanvragen voor grote bouwprojecten. Al vroeg in het proces kijkt Cindy mee en geeft ze juridisch advies. Dankzij haar kritische blik en rake vragen krijgt Cindy de juiste vraagstukken naar boven.
 
Pluspunten van het werken bij Allios Deite vindt Cindy de informele sfeer en de ruimte die ze krijgt om zichzelf te ontwikkelen.
 
Naast haar werk wandelt ze graag in de natuur met haar twee honden.
Cindy Scheffers - jurist omgevingsrecht bij Allios Deite

Alex Piet

Alex doet belangrijk voorwerk in onze vergunningstrajecten. Hij zoekt tot op de bodem uit welke vergunningen er nodig zijn voor een project.

Alex vindt het een mooie uitdaging om ‘gaten’ in de regelgeving te vinden, waardoor er kansen ontstaan die op papier onmogelijk lijken.

In zijn vrije tijd duikt Alex regelmatig in de wereld van de kwantummechanica, schrijft hij zijn eigen verhalen en leest hij graag een goed boek.