Logo AlliosDeite

Kernactiviteit van Allios Deite
Begeleiden van verbetertrajecten bij organisaties met een technische achtergrond. Het optimaal benutten van de kwaliteiten van medewerkers en het hebben van overzichtelijke processen zijn hiervoor de belangrijkste bouwstenen. Mijn manier van werken is gericht op het optimaal inzetten van mensen en processen, in relatie tot de visie en doelen van het bedrijf.
 

Maart 2018 - heden

Roek Consultancy is een crossover organisatieadviesbureau gespecialiseerd in verandering en ontwikkeling van mens, organisatie en omgeving. De multidisciplinaire vraagstukken waaraan wij werken zijn urgent en complex. Wanneer standaardoplossingen niet (meer) voldoen, zijn wij er. Zij aan zij met onze klanten bereiken wij onderscheidende resultaten met impact.

Februari 2018 - heden

Begeleiden van productiebedrijf bij het opzetten en implementeren van een kwaliteitssysteem, dat voldoet aan de eisen van de NEN-ISO9001. Zowel de inhoudelijke kant van veranderende processen als de verandering van cultuur wordt begeleid, op individueel en groepsniveau.

Januari 2018 - heden

Procesbegeleiding vergunningen Theemsweg Tracé bij Havenbedrijf Rotterdam. Vanuit de kant van opdrachtgever is het vergunningenproces opgezet en zijn de vergunningen OG aangevraagd. Een integrale (risico) benadering en raakvlakmanagement zijn belangrijke onderdelen van de opdracht. Tijdens realisatie worden de processen van ON getoetst en geaudit.

November 2017 - heden

Bevoegd voor het geven van trainingen en adviestrajecten voor Lloyds Register (LRQA).

Sept 2017 - feb 2018

Managementbegeleiding van senior manager. Begeleiding en ontwikkeling op gebied van eigen leiderschap en kwaliteiten.