Logo AlliosDeite

Allios Deite helpt u bij het verbeteren van de kwaliteit van uw organisatie. Hierbij ligt de focus op twee aspecten die de basis vormen van kwaliteit: mensen en processen. Beide zijn van wezenlijk belang en sterk met elkaar verbonden. Als deze twee aspecten op orde zijn, kunt u gaan bouwen aan een steeds beter wordend bedrijf. Het doel is een beter resultaat voor úw bedrijf.

 

 

Processen & Systemen

Processen zijn prachtige middelen om te zorgen dat iedereen weet hoe gewerkt wordt door een afdeling of bedrijf. Ze garanderen kwaliteit van werken en voor het inwerken en opleiden van nieuwe medewerkers. Processen moeten voor u werken, niet andersom.

Processen & Systemen

Kwaliteiten van Medewerkers

Alle medewerkers hebben kwaliteiten. Als zij de dingen doen waar ze goed in zijn, en dus hun kwaliteit op een goede manier inzetten, krijgen ze energie van hun werk. Die energie zorgt er voor dat ze actief en met passie aan het werk zijn. Naast het creëren van een positieve werksfeer is dit een belangrijke manier om uw medewerkers te beschermen tegen stress.

Kwaliteiten van Medewerkers

Ontwikkelen & Verbeteren

Fouten maken we allemaal, dat is vooral menselijk. Door fouten te maken leren we wat werkt en wat niet werkt. Het wordt vervelend als de zelfde fouten (onbewust) keer op keer gemaakt worden, bijvoorbeeld door ingesleten gedragspatronen. 

Ontwikkelen & Verbeteren